Den 8. juni 2024 inviteres alle i Vesterålen til å gi sine elskede turklær et nytt liv og fortsette eventyret i The Hikers Paradise med nye eiere, under folkefesten til The Arctic Run. Re:tur åpner sine dører for alle som ønsker å bidra til et mer bærekraftig friluftsliv ved å selge eller kjøpe brukte turklær.

Re:tur er stedet hvor dine gode turklær kan finne et nytt hjem. Fra slitesterke jakker og robuste bukser til perfekt innkjørte fjellsko og termiske lag – alt er velkomment, så lenge det kan få nytt liv på turstiene.

Pop-up second-hand bruktkonsepter gir en mulighet for å rydde i eget skap og finne skjulte skatter, samtidig som man også bidrar til et mer bærekraftig samfunn. Ved å omfavne gjenbruk, forlenger vi livssyklusen til høykvalitets turutstyr og reduserer dermed avfall og overforbruk. Det er et steg mot å ta vare på den storslåtte naturen som omgir oss, og som vi alle er så glade i å utforske.

Re:tur blir lokalisert midt i bysentrum under The Arctic Run den 8. juni, et maraton som nærmer 600 deltakere. I kombinasjon med at løpere og hele regionen inviteres inn til en festdag i bykjernen av Stokmarknes, forventes det mange deltakere.

Alle som ønsker å bidra med sine turklær eller bli involvert, kontakt produsent for byfesten ifbm The Arctic Run, Sander Torneus via epost sander@tja.cool.

Velkommen til Re:tur – eventyrene aldri tar slutt, de finner bare nye veier.

For ytterligere informasjon:

Kontaktperson: Nicolai Wardenær, kontaktperson presse, Byfest under The Arctic Run

Telefonnummer: 980 97 388

Nettsted: storheiarena.no

Adresse

Storheia Arena Utvikling
Søndregate 34
8450 Stokmarknes

Ring oss

(+47) 908 20 051
Svein-Roar Martinsen (Arenaleder)

(+47) 928 40 462
Bjørn Tore Woll (The Extra Mile)

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernerklæring.